banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

O başkanın babası vefat etti

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın babası Ahmet Oral, bir süredir tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde vefat etti. 

30 Nisan 2021 22:40
O başkanın babası vefat etti

Geniş bir kesim tarafından tanınan, çevresi tarafından çok sevilip sayılan, Ahmet Oral’ın vefatı sevenlerine büyük üzüntü yaşattı.
 
İLK GÖREV YERİ KARTEPE SUADİYE
 
1 Ocak 1943 doğumlu Ahmet Oral, Düzce Orman Tekniker Okulu’ndan mezun oldu. Kartepe Suadiye Orman İşletme Şefi olarak mesleğe başlayan Ahmet Oral, Zonguldak Safranbolu Orman İşletme Şefliği ve Kastamonu Ilgaz Yol Etüt Şefliği görevlerinde bulundu. Karamürsel Orman İşletme Şefi olarak görev yaptı ve buradan emekli oldu.
 
Emine Oral ile evli olan Ahmet Oral, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile TARGİM Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocaelispor Genel Sekreteri Melih Oral’ın babasıydı. Ahmet Oral’ın cenazesi Karamürsel mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.