BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te 23 Nisan kutlamalarını 100 binler canlı yayından takip etti

İzmit Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını 100 binlerce kişi anlık olarak takip etti. 

24 Nisan 2021 10:35
İzmit’te 23 Nisan kutlamalarını 100 binler canlı yayından takip etti

İzmit Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlaması için hazırladığı müzik ve animasyonlu şehir turu İzmitliler’e unutulmaz bir bayram yaşattı. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle kutlamaları evlerinden takip eden vatandaşlar pencerelerden dışarı çıkarak coşkuya ortak oldu. Başkan Hürriyet, gün boyunca 23 Nisan TIRI’ndan vatandaşları selamlarken tüm anlar sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.
 
135 BİNDEN FAZLA 
 
İzmitliler’in yanında Türkiye’nin dört bir yanından 100 binlerce kişi İzmit’teki 23 Nisan kutlamalarını canlı yayından takip etti. İzmit Belediyesi ve belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayınları 135 binin üzerinde kişi anlık olarak izlerken binlerce kutlama ve sevgi dolu mesajı göndererek bayramın coşkusuna ortak oldu.
 
 
 
BAŞKAN HÜRRİYET’E 23 NİSAN İÇİN TEŞEKKÜR YAĞMURU
 
Öte yanfan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu İzmit’te 102 mahalleye birden yaşatan, kenti adeta kırmızı beyaza bürüyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i vatandaşlar sosyal medya üzerinden teşekkür yağmuruna tuttu. Başta 23 Nisan TIR’ı olmak üzere kentin dört bir yanından geçen araç konvoyları müzikler eşliğinde İzmit halkına bayram coşkusu yaşattı. 
 
“SAYENİZDE BAYRAM COŞKUSU YAŞIYORUZ”
 
Bu coşkuya ortak olan İzmit halkı ise Başkan Hürriyet’e sosyal medya hesaplarından teşekkür etti. Vatandaşlar Hürriyet’in sosyal medya hesaplarına “halkın yanında, halkın içinde”, “Çok mutlu olduk”, “Helal olsun başkan”, “Harikasınız sayenizde biraz olsun bayram coşkusu yaşıyoruz”, “Bu zor günlerde en güzel bayram renkleriyle harikasınız” gibi yüzlerce mesaj gönderdi.


 
 
MUHTARLARDAN HÜRRİYET’E: SAYENİZDE KENTİMİZ BAYRAM GÖRDÜ
 
İzmit Belediyesinin 23 Nisan kutlamaları pandemiye rağmen doyasıya yaşandı. Tüm belediye personelinin özverisiyle gerçekleştirilen bayram etkinliği mahalle muhtarlarından övgü dolu sözler aldı
 
İzmit’in tüm mahalle ve köylerinde 23 Nisan coşkusunu yaşatan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e İzmit’in muhtarları teşekkür etti. Hacıhasan Mahalle Muhtarı Ömer Uzun, ‘’İzmit Belediyesinin 23 Nisan kutlamalarında konvoyla beraber gezdim. Çok güzel bir program oldu. Daha nice güzel bayramlar diliyorum. Mühim olan bu birlikteliği tatmaktı. Başkanıma çok teşekkür ederim” dedi.
 
PANDEMİYE RAĞMEN
 
Pandemi koşullarına rağmen milli bayramın ruhuna yakışır kutlama yapan İzmit Belediyesine ve belediye başkanı Hürriyet’e teşekkür eden Veliahmet Mahalle Muhtarı Kadir Kızıl, “Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu günü İzmitli çocukların en güzel şekilde kutlaması adına gösterdiği çaba için başkanımız Fatma Kaplan’a çok teşekkür ederiz. Pandemi koşullarında yapılabilecek her şeyi yaptı” şeklinde konuştu.
 
TEŞEKKÜR EKSİK OLMADI
 
Tepecik Mahalle Muhtarı Güngör Saner, “Belediye başkanımıza mahallem adına pandemi sürecine rağmen yaptığı her şey için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Karabaş Mahalle Muhtarı Arif Çelik, “İzmit en güzel bayramını yaşadı. Başkanımıza teşekkür ederim” dedi. Topçular Mahalle Muhtarı Nazhanım Yazar ise ‘’Başkan Hürriyet’e çok teşekkür ediyoruz. Sayesinde kentimiz bayram gördü. Bayram coşkusunu paylaşmak beni çok duygulandırdı” sözlerini kaydetti.
 




Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.