BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt’ün tavrı memnuniyet verici

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız Sülfürik Asit fabrikasının kurulmasıyla ilgili olumsuz görüş verdiklerini söyleyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün açıklamalarının memnuniyet verici olduğunun altını çizdi. 

20 Nisan 2021 07:49
Başkan Söğüt’ün tavrı memnuniyet verici

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız şöyle konuştu: İYİ Parti Kocaeli İl, Körfez İlçe teşkilatımız ve belediye meclis üyelerimizin büyük bir çevre sorununun yanında insan sağlığı ve yaşam kalitesini derinden etkileyecek olan Körfez’de Sülfürik Asit fabrikasının kurulmasına karşı gösterdiği tavır ve oluşturduğumuz kamuoyu sonucunda Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt beyfendinin de tesis kurulmasına yönelik olumsuz görüşlerinin yer aldığı açıklama bizleri son derece memnun etmiştir. İnsan ve çevre sağlığına öncelik verilerek siyasetin ve rantın geride bırakıldığı bu tür kararların her zaman yanındayız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.