BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Korona virüs aşıları kısırlaştırıcı olabilir

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı yerel bir televizyon programında, korona virüs aşılarının nüfusu azaltmaya yönelik, kısırlaştırıcı etkileri olabileceğini söyledi. 

17 Nisan 2021 17:36
Korona virüs aşıları kısırlaştırıcı olabilir

Korona virüs salgınına karşı en büyük umut olarak görülen aşılama çalışmaları tam gaz devam ediyor. Ülkemizde de sırası gelen vatandaşlar, gerek aile hekimlerinden gerekse hastanelerden randevu olarak korona virüs aşılarını uygulatabiliyor. Ancak aşı olunması gerektiğini savunan gruplar kadar, aşı karşıtı gruplar da var.    Ancak aşı karşıtı grupların nedenleri birbirinden farklılık gösterebilir.Bu sefer, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan aşı karşıtı bir çıkış geldi. Kovid-19 aşılarıyla kısırlaştırmanın hedeflenmiş olabileceğini öne süren Erbakan, "Bill Gates olsun, bunların önde gelenleri olsun. 'Efendim kaynaklar yetmiyor', 'Gıda imkanı yetmiyor', su kaynağı yetmiyor' 'Onun için nüfus çok fazla, azaltmak lazım' diye zaten söylüyorlar. Pandemi azaltmasa bile yapılacak aşılarla birlikte böyle bir şey yapılması mümkün olabilir. Allah göstermesin yani kısırlaştırıcı" dedi.   
 
 "SİYONİZMİN PLANLARINA HİZMET EDİYOR"   
 
Erbakan, "Afrika'da pek çok bölgede bu biyolojik silahları kullandıklarını anlatıyor Amerikalı yazarlar ifade ediyorlar. Amerika'da nerede ve nasıl geliştirdikleri ve Afrika'da nerede nasıl suya kattıkları. Bu korona da daha gelişmiş versiyonu olabilir. Biz bunu ifade ettiğimiz zamanlarda İsrail ve İspanya basınında bu haber oldu. Biz dedik 'şüphelerimiz var. Çünkü bu korona süreç dünya siyonizmin planlarına hizmet ediyor. Hem nüfusun azaltması, sağlığın bozulması hem ekonominin çökertilmesi. Bütün ekonomiler çöktü" diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.