BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Halit Yoldaş evinde ölü bulundu

Kocaeli basınının tanınmış isimlerinden Murat Yoldaş ile AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Vedat Yoldaş'ın kuzenleri olan, ilimizde de özellikle spor camiasında çok tanınan Halit Yoldaş evinde ölü bulundu. 

06 Nisan 2021 04:04
Halit Yoldaş evinde ölü bulundu

İzmit Cedit Mahallesi Dereboğazı Mevkii Şeyh Akif Caddesi üzerinde ikamet eden ve bekar olan Halit Yoldaş'tan (59) 3 gündür haber alamayan yakınları eve gittiklerinde Yoldaş'ın cansız bedeniyle karşılaştılar.

Gürcistan'da faaliyetlerini sürdüren Okınawakan Spor Kulübünün Karate Branşının teknik sorumluluğu görevini de sürdüren karate hocası Halit Yoldaş'ın kalp ve şeker rahatsızlıklarının olduğu öğrenildi.

Kalp krizi ihtimali üzerinde duruluyor ama kesin ölüm nedeni otopsiden sonra belli olacak. Halit Yoldaş bugün (Çarşamba) Cedit Mahallesi Cumhuriyet Camii'nde kılınan öğle namazından sonra Başiskele Döngel Mezarlığı'nda toprağa verildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.