Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 81 askerimizin şehit olduğu, Türk denizcilik tarihinin en trajik kazalarından biri olan TCG Dumlupınar kazasıyla ilgili yaptığı açıklamada: “Türk denizcilik tarihinin en trajik kazalarından biri yaşandığında takvimler 4 Nisan 1953’ü gösteriyordu.
NATO tatbikatından Gölcük'e dönüşe geçen TCG Dumlupınar Denizaltımız, İsveç bandıralı bir gemiyle çarpışarak Çanakkale Boğazı’nın derinliklerine gömüldü.
86 kişiden oluşan vatan kahramanı mürettebattan sadece 5 askerimiz gazi olarak kurtulurken, 81 askerimiz şehit oldu. Bu büyük faciadan geriye ise; telsizden yankılanan ve asla unutulmayacak olan "vatan sağolsun" sözleri kaldı. Kahraman şehitlerimizi 68.yılında rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Mekânları cennet olsun inşallah” dedi.
Dilovası’nda MHP’liler Murat Ülküşen için lokma dağıttı
Büyükakın: Kocaeli genelinde 315 bin bina tarandı
Kart limitlerini kontrol edin!
Kartepe’de park bakım yapılırken dağıtıldı!





