.gif)
ÇOCUKLARIMIZA KİTAP SEVGİSİ AŞILAMAYALIYIZ
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut da kütüphanelerin öneminden bahsettiği konuşmasında, çocuklarımıza kitap sevgisinin aşılanması gerektiğine vurgu yaptı. Karabulut ayrıca; Kütüphaneler Haftası’nı kutlayarak, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
GÖLCÜK BELEDİYESİ DİJİTAL KÜTÜPHANESİ İLE İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ
Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi standı gün boyu açık kalırken, ziyaretçilere hem ayrıntılı bilgi verildi hem de yeni üyelerin kayıt olması sağlandı. Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’nde, kütüphane otomasyon sistemi, mobil uygulama ya da web sitesinden, 300 ayrı yayın evinin yayınladığı, 24 bin e-kitaba ücretsiz olarak cep telefonu, tablet ve bilgisayarınızdan ulaşabiliyorsunuz.
Gölcük’te 4303 üyesi bulunan kütüphane otomasyon sisteminde; 12 ayda, 25.710 kitap ve 494.670 sayfa okundu. Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’ne siz de katılmak istiyorsanız, yapmanız gereken aşağıdaki form linkine tıklayıp, üyelik formunu doldurmak.
Başiskele’de sel mesaisi
Darıca’da MHP’li başkandan yağmur altında esnaf ziyareti
Seçim için DEM parti ile anlaşma mı yapıldı?
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Korkmaz: Kadın emeği güvence altına alınmalı!






