BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Halk Market hazırlıkları son hızla devam ediyor

Vatandaşı ekonomik ve doğal ürünle aracısız olarak buluşturmayı planlayan İzmit Belediyesi, Halk Market hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

22 Mart 2021 01:10
Halk Market hazırlıkları son hızla devam ediyor

İzmit’te yeni bir dönemi başlatacak olan Halk Market projesinde çalışmalar hızlandı. Üretimi ve üreticiyi güçlendirme şiarıyla hareket eden ve projelerine bu doğrultuda yön veren İzmit Belediyesi, çok yakında Halk Market’i İzmitlilerle buluşturacak. İzmit Belediyesi, Halk Market projesi ile yerli üreticiye destek vererek, doğal ve ekonomik ürünleri aracısız olarak vatandaşlara ulaştıracak.  
 
YERLİ ÜRETİCİYLE TEMAS 
 
Sonradan sayısı arttırılması planlanan Halk Market için iç tefrişat çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, İnönü Caddesi’nde bulunan iş yerinde satılacak ürünler için yerli üreticiyle görüşmelerine devam ediyor. Kente değer katacak ve İzmit’te yeni bir dönemin başlangıcı olacak olan Halk Market, kooperatifçiliğin kentte yaygınlaşmasına ve büyümesine ön ayak olacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.