BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çok yakında baskın seçim var!

İzmitli iş insanı Nazmi Ertuğral Türkiye'de son günlerde arka arkaya yaşanan şaşırtıcı gelişmelerin bir baskın seçimin haberci olduğunu söyledi. 

20 Mart 2021 07:04
Çok yakında baskın seçim var!

Nazmi Ertuğral'ın sosyal medya hesabından herkesle paylaştığı o mesajın içeriği şöyle:

Sanıyorum, çok yakında baskın seçim var.

1- HDP seçmenine hediye = ANDIMIZ kaldırıldı.

2- MHP ye hediye=  HDP ye fezleke ve kapatma davası.

3-  SP, MHP ve Tarikatlara hediye =  ISTANBUL SÖZLEŞMESİ ile kadın hakları ve koruma kalkanı, kısaca INSAN HAKLARI koruma sözleşmesi iptal.

TBMM'nin, yani milletin %100 ünün oybirliği ile imzalanmış bir uluslar arası sözleşme, millet desteği %30 un altına düşmüş bir imza ile iptal edildi.

Uluslar arası camia da Uganda , afrika ve arap ligine hoşgeldin Türkiye.

Modern, lâik demokratik hukuk düzeninden, bir orta-çağ düzenine, özgür birey "insan" dan, kul' a  giden yolda, bir taş daha döşenmiştir.

Bugünlere aptalca destek veren, takiyye yi göremeyen saftrik sözde aydınlar başta,  vatan millet adapazarı sloganları ile bu değirmene su taşıyanlara hayırlı uğurlu olsun.

Şimdi feryat ediyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.