BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP Başiskele'de Kadın Kolları yönetimi de tamam

AK Parti Başiskele İlçe Kadın Kolları Başkanlığına 2020 yılının Aralık ayında atamayla getirilen Pınar Yolcu Sekmen, yeni yönetim kurulunu belirledi. 

09 Ocak 2021 09:19
AKP Başiskele'de Kadın Kolları yönetimi de tamam

Kadın Kolları Başkanı Pınar Yolcu Sekmen’in yönetim kurulunda; Arzu Akdeniz, Hilal Alptürk, Nursel Ağaç, Ayşe Yılmaz, İlknur Değirmenci, Sebahat Biçer, Büşra Sert, Merve Ayaz, Selma Gürel Topçu, Canan Köseoğlu, Nazan Akbaş, Süheyla Fil, Demet Kılıç Kırmızı, Nazlı Kutgün, Şevval Balta, Filiz Kazan Yalçın, Nihayet Yılmaz, Tülay Sevimli Aydoğan, Gamze Göktaş, Nilay Özder, Zehra Kaymaz, Gönül Tanrıverdi, Nuriye Çelikkol, Zeynep Acar, Hacer Öztürk, Nursel Arslantaş, Zülal Akpınar, Hamdiye Dereci, Hayrunnisa Telli yerini aldı.
 
AK Parti Başiskele İlçe Kadın Kolları yeni yönetimi ile ilk istişare toplantısını yapan Başkan Pınar Yolcu Sekmen, masaları gezerek kadınlara gül dağıttı ve toplantıda görev bölümünü de gerçekleştirdi. Yönetim Kuruluna bir bir kürsüde söz hakkı vererek kendilerini tanıtmasını isteyen Sekmen, hem tanışma hemde ilk istişare kurulu toplantısını gerçekleştirmiş oldu.
 
Ayrıca İl Kadın Kolları Yöneticilerinden Özge Çimen, Fatma Güngör, Feride Tunçay Ay ve Aylin Çalışkan ve görevi devreden Ak Parti Başiskele Kadın Kolları Eski Başkanı Dilek Karakuş da toplantıya misafir olarak katıldılar.
 
Toplantı sonunda kısa bir açıklama yapan AK Parti Başiskele İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Yolcu Sekmen, kadın kolları olarak ilk istişare toplantısını yaptıklarını belirterek, vatana ve millete güzel hizmetler yapacaklarını kaydetti.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.