BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bu faşist anlayış hala yaşamını sürdürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii’nde cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.  

01 Ocak 2021 04:21
Bu faşist anlayış hala yaşamını sürdürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
“2020 sadece bizler için değil tüm insanlık için gerçekten yoğun bir yıl oldu ve tüm insanlık için acılarla dolu bir yıl oldu” diyen Erdoğan corona virüsi ile mücadele ve aşı sürece için şunları söyledi:
 
* 2020 sadece bizler için değil tüm insanlık için yoğun bir yıl oldu. Tüm insanlık için acılarla dolu bir yıl oldu. Dün itibariyle vefat sayısı 1 milyon 819 bindi. Alınan tedbirler sayesinde 2021 bu noktada bir düşüş yılı olacaktır diye düşünüyoruz.
 
* Aşılarda alınan bir mesafe var. Şu anda yaptığımız görüşmeler neticesinde 3 milyon aşı geldi ve bunun serisi devam edecek. Hedefimiz Çin’den 50 milyon Almanya’dan bi o kadar daha aşı gelme söz konusu. Almanya ile yaptığımız görüşmelerde ortak üretim meselesi söz konusu.
 
* Olumlu gelişmeler var. Aynı şekilde Rusya ile yaptığımız bir çalışma var. Türkiye’nin kendi çalışmaları var.
 
AŞILAMA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
 
* Test süreci devam ediyor, bakanlık açıklama yapacak. Aşılarda alınan bir mesafe var. Şu anda yaptığımız görüşmeler neticesinde 3 milyon aşı geldi ve bunun serisi devam edecek.
 
SAĞLAR’IN ‘TÜRBANLI HAKİM’ AÇIKLAMASINA TEPKİ
 
Bu zat artık bu çağda yaşamıyor. CHP zihniyetinin faşizan anlayışının yansıması. Bu faşist anlayış hala yaşamını sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.