BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan, Başiskele personelinin yüzünü yine güldürdü

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, belediye çalışanlarının yine yüzünü güldürdü. 

29 Aralık 2020 13:17
Başkan, Başiskele personelinin yüzünü yine güldürdü

Başiskele Belediyesi’nin iştiraklerinden BİAŞ’a bağlı Yuvacık Su’yun 5 yıl önce satışıyla belediye bünyesine geçen işçilerin kıdem ve ihbar tazminatları işçilere tek seferde ödendi.
 
Yuvacık Su’yun 2015 yılının 10. ayında satılmasıyla mağdur olan belediye işçilerinin gecikmiş tazminatların ödenmesi konusunda Başiskele Belediyesi ve Hizmet-İş Kocaeli Şubesi tarafları bir araya geldi. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başkanlığında Belediye Ana Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya, başkan yardımcıları, ilgili müdürler, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı İdris Ersoy, Başkan Yardımcısı İbrahim Özkaraaslan ve sendika temsilcileri katıldı. Yaklaşık bir saat süren toplantı sonucunda Başkan Özlü, bir kez daha mesai arkadaşlarına sahip çıkarak emekçinin hakkını korudu.
 
Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, belediye işçilerinin 5 yıl gecikmiş kıdem ve ihbar tazminatlarını tek seferde ödeyerek emekçi arkadaşlarının yüzünü güldürdü.
 
BAŞKAN ÖZLÜ: EMEK VE ALIN TERİ BİZİM EN KUTSAL HAZİNELERİMİZDENDİR
 
Emekçinin her zaman yanında olan Başkan Özlü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Başiskelemiz’de işçiye, emeğe ve alın terine değer veren bir anlayışla halkımıza hizmet üretmeye büyük bir gayret gösteriyoruz. Daha kaliteli ve güzel işler yapabilmek için mesai arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutmak bizim en büyük görevimiz. Bugün yaptığımız toplantı neticesinde 5yıl önce mağduriyet yaşayan emekçi kardeşlerimizin haklarını tek seferde ödemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başiskele Belediyesi olarak emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz. Emek ve alın teri bizim en kutsal hazinelerimizdendir.” dedi.
 
İDRİS ERSOY BAŞKAN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR ETTİ
 
Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ise Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye teşekkür ederek, “Başkanımız Yasin Özlü’nün her zaman işçinin yanında olduğunu, işçinin alın teri kurumadan işçinin hakkını verdiğini biliyor ve görüyoruz. Sendikamız üyesi işçilerimizin 2015 yılından kalma tazminat haklarının tek seferde ödeyerek üyelerimizi sevindiren Başkanımız Mehmet Yasin Özlü’ye çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.