BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün’e hizmet teşekkürü

Terziler Mahallesi sakinleri bölgede gerçekleşen altyapı ve üstyapı düzenlemeleri dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti. Hizmetler noktasında köyleri merkez mahallelerden ayırmayan Başkan Aygün, bölgeye yaptığı ziyaretler kapsamında Tahtalı Göleti Doğa Park ile Çancılar’daki kültürel ve sosyal alan projelerinde de incelemelerde bulundu. 

06 Aralık 2020 18:57
Başkan Aygün’e hizmet teşekkürü

Terziler Mahallesi’ne Konuk Oldu
 
Gönül belediyeciliği anlayışıyla ilçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, köylerdeki projelere özel önem veriyor. Yaptığı yatırımlarla köyleri merkezden ayırmayan Başkan Aygün, bir dizi program için bölgede temaslarda bulundu. Başkan Aygün, günün ilk programında Terziler Mahallesi Muhtarı Necdet Yüce ve mahalle sakinlerinin konuğu oldu. Terziler’de gerçekleşen buluşmada Başkan Aygün’ün yanı sıra Derince Belediyesi Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak,  Derince Belediyesi Meclis Üyesi İmdat Gülcan ve belediye yetkilileri de hazır bulundu. 
 
 
Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları
 
Terziler Mahallesi sakinleri bölgede İSU ile birlikte gerçekleşen altyapı ve üstyapı düzenlemelerinden dolayı Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti. Terziler Mahallesi Muhtarı Necdet Yüce de yaptığı açıklamada “Mahallemizde yapımında sona gelinen parke yenileme çalışmaları ve çevre düzenlemeleri kapsamında Derince Belediye Başkanımız Sayın Zeki Aygün'ü mahallemizde ağırlıyoruz. Kendilerine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Başkan Aygün de yaptığı konuşmada “Hizmetler noktasında köylerimizi asla merkez mahallelerimizden ayırmıyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarının aciliyetine göre ilçemizin 17 mahallesinde de çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
 
Tahtalı Göleti Doğa Park
 
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Terziler’deki programın ardından Doğa Park projesinin hayata geçeceği Tahtalı Göleti ve çevresinde incelemelerde bulundu. Yaz dönemi ile birlikte bölgede başlayan çalışmalarla Tahtalı Göleti ve çevresindeki yollar belediye iş makineleri tarafından tesviye edilip düzenlenirken, yeşil alanlar da pırıl pırıl bir görünüme kavuşturulmuştu. Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Aygün, yaptığı açıklamada “Buraya inşa edeceğimiz günübirlik tesisler, rekreasyon alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları ile inanıyorum ki ilçemiz turizm noktasında cazibe merkezi olacak” dedi.
 
Çancılar’da Çok Amaçlı Tesis
 
Başkan Aygün, Tahtalı Göleti’nin ardından Derince Belediyesi tarafından Çavuşlu Mahallesi’ne bağlı Çancılar Köyü’nde hayata geçirilen çok amaçlı kültürel ve sosyal alan projesini inceledi. Mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda atıl durumdaki eski okul binasını çok amaçlı kültürel ve sosyal alana dönüştürdüklerini belirten Başkan Aygün, “Halkımızın kullanımına açacağımız tesisimiz, şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Çancılar’da hizmet verecek yaklaşık 80 m2’den oluşan yapının iç zemini seramikle kaplanırken, binaya ilave olarak tuvalet ve mutfak yapıldı. İç düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarında sona gelinen yapı, hizmete açılmasıyla birlikte bölgede çok önemli bir eksiği gidermiş olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.