BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Seka Park'ın mimarı Talha Kös evleniyor

İlimizin tanınan kentsel tasarımcısı, Seka Park'ın Mimarı Talha Kös, evleniyor.  

14 Kasım 2020 07:29
Seka Park'ın mimarı Talha Kös evleniyor

İstanbullu tekstilci işadamı İbrahim Nalbant’ın kızı Tuğba Nalbant ile 15 Kasım Pazar günü saat 18:30 da  dünya evine girecek olan Talha KÖS’ün nikah töreni için yoğun önlemler alınıyor. Çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyacak. 
 
DIŞ MEKAN ISITILACAK
 
Mekanın dış avlusunda seyyar sobalarla kurulacak olan masalı düzende  misafirler ağırlanacak.Bu alanda misafirlerin töreni izleyebilecekleri dev ekran olacak. Bin 200 Kapasiteli salonda ise sadece 300 kişi oturuma izin verilecek. Ayrıca nikah öncesi tüm mekan özel kimyasallar ile sterilize edilecek.
 
BAKANLAR GELECEK
 
Sekapark’ta yer alan Kocaeli Kongre merkezinde gerçekleşecek olan nikah merasimine özellikle Ankara’dan üst düzeyde katılım olacağı tahmin ediliyor. Pek çok bakan , milletvekili , belediye başkanının katılacağı törende giriş yapan herkesin ateşi ölçümü yapılacak.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.