BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli işyeri temsilcileri sayısı 50'yi aştı

Makina Mühendisleri Odası yönetmeliklerine göre 5 ve daha fazla mühendis üyenin bulunduğu işyerlerinde Oda ve mühendisler arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi adına atanan temsilcilerin sayısı Kasım 2020 itibariyle 58’i buldu.  

04 Kasım 2020 14:18
Makina Mühendisleri Odası Kocaeli işyeri temsilcileri sayısı 50'yi aştı

Aynı konuyla ilgili yapılan açıklamanın içeriği şöyle: Odamızca işyeri temsilciliği bağının oluşturulmasındaki amaç; üyelerimizin çalıştıkları işyerlerinde, Oda Tüzüğünde yer alan amaçlar doğrultusunda çalışmalar yapmak, etkinlikler düzenlemek ve bu anlamda üyeler ve işyerleri ile Odamız arasında sürekli, canlı iletişim kurmaktır. İşyeri  temsilcileri; işyerlerinde Şube programının gerçekleştirilmesini sağlamak, üye ile Oda çalışmaları ile ilgili işyerlerindeki üyelerin eleştiri ve önerilerini ve her türlü taleplerini belirleyip Şube Yönetim Kurullarına iletmek görevini üstlenmektedir.
 
Oda üyelerinin yoğunlaştığı işyerlerinde, küçük sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinde Oda-Üye ilişkilerini geliştirmek amacıyla, Şube Yönetim Kurulu kararıyla işyeri temsilcilikleri kurulmaktadır. Bu bağlamda, Makine Mühendisleri OdasıKocaeli Şube Yönetim Kurulu olarak Üye-Oda-Sanayi ilişkilerini güçlendirmek, çalışmalarımızı genişletmek ve daha verimli çalışmalar yürütmek adına üyelerimi işyeri temsilcisi olmaya ve bağı güçlendirmeye çağırıyoruz. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.