BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gebze için çok geç olmasın

İzmir’de yaşanan felaket deprem gerçeğini bir kez daha tüm Türkiye’ye hatırlattı. 1999 Marmara depreminin ardından Kocaeli’de 21 yıl geçmesine rağmen gerekli önlemlerin alınmamasını İYİ Partili Türkkan 19 Ekim’de verdiği soru önergesiyle bir kez daha ortaya çıkardı.  

30 Ekim 2020 15:51
Gebze için çok geç olmasın

İZMİR’DE YAŞANAN DEPREM GERÇEĞİNE KOCAELİ HAZIRLIKSIZ
 
Gebze’nin en büyük mahallelerinden olan ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ni de içerisinde barındıran Osman Yılmaz Mahallesi beklenen Büyük Marmara Depremine halen hazırlıksız. 30 binin üzerindeki yoğun nüfusu ve yapı stoğuyla boş alan bulmanın imkansız olduğu Osman Yılmaz Mahallesinde herhangi bir felaket durumunda deprem toplanma alanı bulunmamakla birlikte mahalleye acil müdahale imkanı da bulunmuyor. 19 Ekim’de verdiği soru önergesiyle konuyu Meclis gündemine getiren İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a soru önergesi verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.