BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de çalışmalar her noktada

Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. 

30 Ekim 2020 20:57
Derince’de çalışmalar her noktada

Altyapı ve Üstyapı Düzenlemeleri Derince Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte ilçe genelindeki 10 mahallede gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Derince genelinde devam eden bu çalışmalar neticesinde 145 kilometre içme suyu, 111 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı ile birlikte toplamda 268 kilometre altyapı hattı imalatı yapılacak. İki yıllık süreçte bitirilmesi planlanan ve 168,5 milyon TL’ye mal olacak bu çalışmalar kapsamında altyapı ile birlikte eş zamanlı olarak üstyapı düzenlemeleri de tamamlanmış olacak.

Talepler Anında Çözüme Kavuşuyor

İSU’nun öncülüğünde devam eden bu genel çalışmaların dışında Derince Belediyesi’ne bağlı ekipler de vatandaşlardan gelen talepleri anında çözüme kavuşturuyor. Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt yama ve yol onarım ekipleri, asfalt onarım çalışmaları kapsamında işlemlerine devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren ekipler,yaptıkları tespitlerin ardından günde yaklaşık 60 ton sıcak asfaltla bozulan yolları tamir ediyor. Belediye ekipleri ayrıca parke yol ve kaldırım tamirleri ile korkulukların yapım onarım işlemlerine belirlenen planlama doğrultusunda devam ediyor.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.