BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan, Milletvekili Gürsel Tekin'i ağırladı

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti 

22 Ekim 2020 01:48
Başkan, Milletvekili Gürsel Tekin'i ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Hürriyet ile İzmit’te gerçekleştirilen ve planlanan projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. CHP İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar da görüşmede hazır bulundu. 
 
İZMİT HEPİMİZİN
 
İzmit Belediyesi’nin özellikle sosyal belediyecilik anlamında yaptığı çalışmaları yakından takip ve takdir ettiğini belirten Tekin, Başkan Hürriyet’in göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe gündemine ilişkin bilgi alışverişinde bulunan Gürsel Tekin’e ilgisi ve ziyareti adına teşekkürlerini sundu.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.