BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yoldaşların yolu Gelecek’te kesişti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın Gelecek Parti İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar’a yapmış olduğu ziyaret tatlı bir tesadüfe sahne oldu.  

16 Ekim 2020 06:39
Yoldaşların yolu Gelecek’te kesişti

Bu ziyaret sırasında partiye gelen Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ile toplantıya geçti. İlçe başkanı Ömer Uçar ile vedalaşırken Doğan Demir’in de partiye geldiğini öğrenen Çakar, odaya girerek sürpriz yaptı. Sıcak diyalogların yaşandığı sohbette, kendisinin de uzun yıllar CHP’de siyaset yaptığını hatırlatan Demir, “Gençlik kolları başkanlığı ve belediye meclisi üyeliği yaptım. Hakan Çakar başkanım ile yoldaşız. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.