BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İşçi, memur, emekli zamlar altında eziliyor

Yeniden Refah Partisi Başiskele İlçe teşkilatı, İlçe Başkanı Mehmet Öner yönetiminde toplandı. Yapılan Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ ın iktidar olmaları halinde işçi, memur, emekli aylıklarına vaad ettiği zamlar değerlendirildi. 

14 Ekim 2020 21:28
İşçi, memur, emekli zamlar altında eziliyor

Toplantıda konuşan Öner şunları söyledi:  Geçmişte Milli Görüş milletimizin Refahı için bu zamları yapmıştır, Allah nasip ederse yine Milletimizin teveccühü ile İlk seçimde iktidara geleceğiz ve vaadlerimizi gerçekleştireceğiz.

Biz Hayra motor Şerre fren olacağız dedik.  Hükümetin yaptığı iyi icraatleri bu zamanda kadar nasıl desteklediysek, yapamadığı veya yanlış yaptığı icraatleri de eleştirmek, doğrusunu ortaya koymak bizim asli görevimizdir. Milletimizin de böyle bir muhalefete ihtiyacı vardır.
 
Böyle Gitmez , Gidemez !!

Sayın Maliye Bakanımız Ben döviz kuruna bakmıyorum, orası bizi ilgilendirmez tarzında çok vahim ve aciz bir açıklamada bulunmuş. Şimdi Soruyoruz Sayın Bakana;  Milletimizin maaşının cebinde eriyip gitmesi, her markete gittiğinde zamlanan gıda fiyatları, her pazara gittiğinde zamlanan sebze ve meyve fiyatları, Çocuklarına kıyafet alacağında zamlanan tekstil fiyatları karşı karşıya kalması, daha yeni zam uygulanan elektrik , doğalgaz fiyatları mı sizi ilgilendirmiyor?

Diğer taraftan zenginlerin vergi borçlarını yapılandırmak veya tamamen silmek mi sizi ilgilendiriyor? Şimdi Soruyoruz; Siz Milletin mi hükümetisiniz yoksa belli bir zümrenin mi ?

Böyle gitmez gidemez.

Allah nasip ederse Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde Yeniden Refah Partisi ile Milletimiz rahat nefes alacaktır. Milletimiz için Biz Varız !

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.