BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Büyükakın, Hürriyet'e pes vallahi dedirtti

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından bugün tanıtımı yapılan ve Kocaeli'de bir ilk olarak lanse edilen Martı Scooter'ları aslında ocak ayında İzmit Belediyesi'nin başlattığı, fakat Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından bu elektrikli araçların toplatıldığı ortaya çıktı. 

02 Ekim 2020 22:53
Büyükakın, Hürriyet'e pes vallahi dedirtti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın giderek yaygınlaşan mikro mobil ulaşım aracı Martı Scooter'ları bugün basına ve kamuoyuna tanıttı. Toplam 200 adet Scooter'larla İzmit Yürüyüş Yolu, Yahya Kaptan Mahallesi ve Başiskele sahilinde hizmet verilecek.
 
Bu tören sonrası aslında aynı projenin geçtiğimiz Ocak ayında İzmit Belediyesi tarafından devreye sokulduğu fakat Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin buna izin vermediği, firmanın da araçları topladığı ortaya çıktı.

 
İzmit Belediyesi'ne izin vermeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  yöneticileri aynı projeyi kendileri hayata geçirip Kocaeli'de bir ilk de diyebildiler.
 
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 'Martı Scooter uygulamasını biz başattık, ama 2 gün sonra Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri kaldırdı. Şimdi Tahir Bey kendisi yapıyor pes vallahi' dedi. 
 
Bilindiği gibi AKP'nin Genel Merkez yönetimi de asgari ücrete zam, taşerona kadro ve emekliye ikramiye gibi muhalefetin projelerini kopya çekerek uygulamaya koymuştu. Anlaşılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde de proje üretiminde sıkıntı var ki, benzer yöntemler içine giriliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.