BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele'de Fatih Sultan Mehmet Parkı da şenlendi

Başiskele Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Mahallemde Şenlik Var programının dün ki ayağı da Başiskele’nin en büyük çocuk parklarından olan Serdar Mahallesi’ndeki Fatih Sultan Mehmet Park’ında gerçekleşti. Geniş alana sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yayılan anne baba ve çocuklar eğlenceli bir akşam geçirdi. Böylece park çocuk kahkahalarıyla şenlendi.  

27 Ağustos 2020 12:28
Başiskele'de Fatih Sultan Mehmet Parkı da şenlendi

Nasreddin Hoca, Karagöz ve Hacivat gösterileri, temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymanın önemli hassasiyetine binaen anlatı ve yarışmalar, etkinlikler gerçekleşiyor. Küçük çaplı yapılan yarışmalara katılan çocuklara da sürpriz hediyeler veriliyor.

Aynı zamanda sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde konumlandıran koltuklarda yapılan programda maske dağıtım ve kontrolleri yapılırken dezenfektan tankları da alanda yer alıyor.  
Tavşan kostümü giymiş maskot ve dağıtılan balonlar sürpriz hediyeler ile çocuklar şenlendi. Mahalle şenlendi. Park neşelendi. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.