BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti kongresi İzmit'te toplandı

Kısa adı UGC olan Uluslararası Gazetecıler Cemıyeti'nin 1.olağan kongresi İzmıt Fuar alanı içerisindeki Sivil Toplum Örgutlerı Toplantı Salonu'nda mesafe ve hıjyen koşullarına uygun olarak yapıldı. Katılımın yüksek olduğu kongrede üyelerın basın kartları dağıtıldı. 

26 Ağustos 2020 15:36
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti kongresi İzmit'te toplandı

Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin ilk kongresinde dünya ya açılma startı da verildi. Kongre nin sunuculuğunu  herkesin TV ekranlarından tanıdığı Habertürk TV nin haber spikeri İlknur Gülebaş yaptı.
 
Kongreye DYP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Ceylan Sarı ve Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Medya Kolları Başkanı Handan Akten, Almanya  KUKAT Başkanı ve Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği Başkan Vekili Ragıp Lapçin ile Türkiye nin çeşitli illerinden gazeteciler katıldı.
 
 
Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ahmet Öz “ üyelerimizden alacağımız yetkilerle, Türkiye nin 81 ili ve Yurt dışında şubelerimizin açılması ile  dünya nın her yerine ulaşnak hedefimizdir. Cemiyetimizin faaliyet alanı dünya nın her yeridir. Dünyanın her yerinde şubeler açabiliriz. dedi.
 
Divan Başkanlığını İsa Güven in yaptığı kongrede yönetim kuruluna kuruluna Ahmet Öz, Bilgutay Bağdat, İsa Güven, Cemil Sarıtaş, Hikmet Otuzbir , Tezcan Aydın, Tahsin Işık, Figen Keslin Öz, İlknur Gülebaş, Ahmet Uzun, H. Soner Gülezer seçilirken Onur Kuruluna Raife Aysel Akkanat, Çetin Tunç, İbrahim Ülker, seçildi. Basın ve Halkla İlişkiler  Kuruluna ise  Mehmet Uyanık, Hülya Bozkurt ve Sadullah Serin seçildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.