BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit'in yeni yerdeki ilk ziyaretçileri

Geçen hafta İzmit Belediyesi karşısındaki Kaptanlar İşhanı'nın 4. katında yeni yerine taşınan İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı'nın ilk ziyaretçileri Türk Ocakları'ndan sonra Kocaeli İstanbul Sözleşmesi İnisiyatifi üyeleri oldu. 

20 Ağustos 2020 20:07
İYİ Parti İzmit'in yeni yerdeki ilk ziyaretçileri

İlçe Başkanlığı'nın yeni binasında Başkan Pelin Coştur Filiz'i ziyaret eden İnisiyatif üyeleri Filiz'den destek istediler.. Görüşmede, Başkan Filiz'in kadına uygulanan şiddeti gündemde tutma çalışmalarını takdirle izlediklerini dile getiren İnisiyatif üyeleri, daha önce düzenledikleri toplantıya İzmit İlçe Kadın Kollarının yoğun katılımlarından dolayı da teşekkür ettiler. 
 
Kocaeli İstanbul Sözleşmesi İnisiyatif üyeri, Başkan Filiz ve ekibini 29 Ağustos Cumartesi günü Necati Gençoğlu Kültür Merkezi'nde yapacakları foruma davet ederek destek istediler.
 
Başkan Pelin Coştur Filiz, İnisiyatif üyelerinin kendilerine yaptıkları ziyaretten çok memnun olduklarını dile getirerek "Ülkemizde her gün pek çok kadının şiddete maruz kaldığı ve her ay 40-50 kadının öldürüldüğü bir dönemde bu ziyaretinizi ve 29 Ağustos tarihindeki forumu çok önemsiyorum. Biz kadınlar birlik olup her platformda sesimizi çok daha güçlü duyurmamız gerekiyor. Ben elimden gelen her türlü desteği vermeye hazırım" dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.