BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şehidin annesi açılışa davet edilmedi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir Derince'dei bakanlık tarafından oğlunun adını verdikleri tesisin açılışına anne Nihal Olçok'un davet edilmemesine tepki gösterdi. 

12 Ağustos 2020 16:27
Şehidin annesi açılışa davet edilmedi

Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir'in yazılı açıklamasının içeriği şöyle: Derince'de yapılan "Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi" hizmete açıldı, Bakan başta olmak üzere, Bakanl.k yetkilileri, Kocaeli Büyükşehir ve ilçe belediye başkanı yaptığı açıklamalarla tüm halkı açılışa davet ederken, 15 Temmuz şehidinin annesi Nihal Olçok'u es geçiyor. Bu bir şehit annesine yapılabilecek en  büyük saygısızlıktır.
 
İnsan düşünmeden edemiyor, Nihal hanımın Gelecek Partisinin kurucular kurulunda yer alması davet edilmemesinde etkili olmuşmudur?. Tesise adı verilen şehidimizin bir annesi, olduğu kimsenin aklına gelmemişmidir. Böyle bir devlet yönetim anlayışı olur mu? 
 
Bunu kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz. Unutulmamalıdır ki birlik ve beraberliğe her zaman   ihtiyacımız var, küçük hesaplarla yapılan hamaset siyasetinin kimseye bir faydası olmayacaktır. Adını verdikleri tesisin açılışına şehidin annesini davet etmediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.