BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Caminin suyunu kestirdin, mutlu musun başkan?

İzmit'te 35 yıl önce Kocaeli İlme Hizmet Vakfı tarafından yaptırılan Mehmet Ali Paşa Camii'nin suyunu kestiren, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a cemaat büyük tepki gösteriyor.  

23 Temmuz 2020 08:05
Caminin suyunu kestirdin, mutlu musun başkan?

Vakıf yöneticilerinin kendileri gibi düşünmemesi, ya da her fırsatta yanlışlarını dillendirmesi gibi nedenlerle Mehmet Ali Paşa Cami'nin hemen alt tarafına yeni cami yaptırdılar. Çalışınca değil vakıf yöneticilerine kafayı takınca böyle oldu. 
 
Kin ve nefrettir onlara bunu yaptıran. Su bidonlarıyla vatandaşın abdest alması sağlanıyor. Bakalım bu rezalet daha ne kadar devam edecek? Bugün MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş da Mehmet Ali Paşa Camii'ne musluklu su bidonları bağışlayacağını açıkladı. 
 
Vatandaş Tahir Büyükakın'a caminin suyunu kestirdin, mutlu musun başkan? Şeklindeki sözlerle tepki gösteriyor. Cemaat o camide namaz kılmak istiyor ne yapacaksınız, su bidonlarınıda mı kaldıracaksınız? Nasıl engelleyeceksiniz? Milletle inatlaşmayın. Namaz kılmak için gelenlere su sorunu yaşatarak zulmetmeyin.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.