BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Valiye Kocaeli'de havai fişek yasaklansın çağrısı

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'a Kocaeli'de havai fişek kullanımı yasaklansın çağrısında bulundu. 

10 Temmuz 2020 18:51
Valiye Kocaeli'de havai fişek yasaklansın çağrısı

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol'un yazılı açıklamasının içeriği şöyle: Son günlerde ülke gündemini meşgul eden ve insanlarımızın ölümüne yol açan, her türlü tören, kutlama, etkinlik, düğün ve asker uğurlaması gibi toplu halk katılımlarının olduğu ortamlarda kullanılan, gösterişten başka hiçbir işlevi olmayan, insanlara, doğaya ve tüm canlılara zarar veren havai fişek gösterilerinin Kocaeli Valiliğimizce yasaklanmasını, tüm belediyelerimizin ve vatandaşlarımızın bu uygulamalara bir son  vermesini rica ve talep ediyoruz. Havai fişek kullanımı yasaklansın. Ocaklar söneceğine, havai fişekler sönsün...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.