BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

SP'li başkandan Yürüyüş Yolu çağrısı

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy sosyal medya hesaplarından şehrin yöneticilerine ve kanaat önderlerine seslendi. 

07 Temmuz 2020 21:53
SP'li başkandan Yürüyüş Yolu çağrısı

Gelin İzmitlileri yürüyüş yolundaki ağaçlarla baş başa bırakalım. Yoğun bayraklamaları kaldıralım. Bayrak yarıştırma peşinde bu kentin insanlarına gökyüzünü zindan etmeyelim. Yürüyüş yoluna daha fazla beton ve demir ekmeyelim. Reklam hırsıyla yürüyüş yolunu heba etmeyelim.Bu yüzden sayın başkanlar Tahir Büyükakın ve  Av. Fatma Kaplan Hürriyet gelin İzmit yürüyüş yoluna bayrak asılmasını yasaklayalım.
 
Kocaeli'nin kıymetli kanaat önderleri, yöneticileri, gazetecileri, siyasetçileri, sivil toplum kuruluşları gelin hep beraber bireysel hesapları bir kenara bırakıp bu çevre kirliliğinden, bu kargaşadan yürüyüş yolunu kurtaralım. Yerel seçimlerden bu yana kah bayram, kah anma programları, kah başka bahanelerle süregelen bayrak kavgasına artık son verelim.
 
Kocaelispor hepimizin ortak değeri, ortak neşesi, ortak gururu. Şampiyonluğu daha güzel pek çok yolla kutlayabiliriz. Burada yapılan çalışmalar İzmit Kent Meydanı gibi daha müsait yerlerde de yapılabilir. Reklam yapılacak başka pek çok yer ve mekan bulunabilir ama bir başka yürüyüş yolumuz yok.İfadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.