BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

O Meclis üyesi İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti Kartepe Belediye Meclis Üyesi Fedai Yazıcı partisinden istifa etti. Halen Kocaeli İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ufuk Turan'da aktif siyasete nokta koyduğunu açıkladı. 

15 Haziran 2020 13:06
O Meclis üyesi İYİ Parti'den istifa etti

Fedai Yazıcı partisinden istifa ettiğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.
 
İşte o paylaşımın içeriği: 
 
"Saygıdeğer İYİ Partililer kuruluşundan bu güne kadar yer aldığım iyi partiden görülen lüzum üzerine istifa ediyorum. Sayın il ve ilçe başkanının bu ana kadarki davranışları ve anti demokratik uygulamaları bu kararı almamda başlıca etken olmuştur. Küçük olsun benim olsun ilkesiyle bir partinin iktidara alternatif olamayacağını düşünüyorum. Partiyi aile şirketi gibi görenlerle daha fazla yol yürüme şevkim ve motivasyonum kalmadı. Sevgi ve saygılarımla esen kalın" 
 
İşte İl Başkan Yardımcısı Ufuk Turan'ın o mesajı: 

İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı olarak başladığım aktif siyasi yaşantımı hafta sonu yapılacak İl kongresiyle sonlandırıyorum. Artık yoluma sade bir parti üyesi olarak devam edeceğim. Kongrede seçilecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Görev yaptığım süre boyunca benden desteğini esirgemeyen partili partisiz herkese teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.