BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti'de kongre heyecanı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Adayı Nurcan Acaroğlu Göktaş, tansiyonu yüksek seçim atmosferinde temposunu düşürmeden yoluna devam ediyor. Mevcut Başkan Şanbaz Yıldız'da oldukça iddialı. 

15 Haziran 2020 07:14
İYİ Parti'de kongre heyecanı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı için 21 Haziran’da Cephanelik Stadyumu’nda gerçekleştirilecek kongre için iki aday yarışacak. Mevcut İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın karşısında İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye ve Derince Belediye Meclis Üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş var. 

Nurcan Acaroğlu Göktaş ve ekibi, 16 Haziran Salı günü saat 19.00’da İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı’nda, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’le, ilçe yönetimiyle ve kongrede oy kullanacak il delegeleriyle bir araya gelecek. Ziyarette partinin durumu, yapılacak il kongresi ve kongre sonrası süreç masaya yatırılacak. 

İYİ Parti’de oldukça çalkantılı geçen kongre döneminde, Göktaş’ın İzmit ziyareti önemli bir yer tutuyor. Delegasyonda İzmit’in sonuca ciddi etki edeceği öngörülüyor ve İzmit’in sonucu belirleyecek ilçelerin başında geldiği biliniyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.