BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Devlet Bahçeli'yi kızdıracak çıkış!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, partisinin ortağı olduğu Cumhur İttifakı'na yönelik eleştirilerde bulundu. Ersoy, "Kayseri'nin sorunlarını bakanlara iletemiyoruz. Cumhur ittifakının ortağı olmak, iktidar olmak anlamına gelmiyor" dedi.  

19 Mayıs 2020 09:54
Devlet Bahçeli'yi kızdıracak çıkış!

AKP'ye yönelik zaman zaman yaptığı çıkışlarla gündeme gelen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Cumhur İttifakı'ndan şikayet etti.Ersoy, Kayseri'de yerel bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı'nda olmanın herhangi haksızlığa, hukuksuzluğa ve yanlışa sessiz kalınacağı anlamına gelmeyeceğini belirterek,  "Neyin doğru neyin yanlış olduğuna benim şahsım karar verir. Bir şeyi yapıyorsam kendimce doğrumdur. Baki Ersoy tepkilerini dilediği gibi verir" dedi.
 
CUMHUR İTTİFAKI'NDAN ŞİKAYET ETTİ
 
Ersoy sözlerinin devamında ise Cumhur İttifakı'ndan şikayet etti. "Kayseri'nin sorunlarını bakanlara iletemiyoruz." şeklinde konuşarak ittifakın tabanın yanında tavanda da sorunlu olduğunu ortaya koyan Ersoy, "Cumhur ittifakının ortağı olmak, iktidar olmak anlamına gelmiyor" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.