BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan açıkladı: Bayram öncesi kaldırıma tezgah

İzmit Belediyesi, yayınlanan genelge gereği salgın sürecinde işyerlerini açamayan ve mağdur olan İzmit esnafının, bayram önü olan 20-21-22 Mayıs tarihlerinde mamullerini dükkân önlerindeki kaldırımlarda teşhir edebileceğini açıkladı 

16 Mayıs 2020 15:32
Başkan açıkladı: Bayram öncesi kaldırıma tezgah

Koronavirüs salgınıyla mücadele nedeniyle, işyerlerini sağlıklı bir şekilde açamayarak mağdur olan esnafa İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’ten bayram önü müjdesi geldi. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi esnafın mağduriyetini bir nebze olsun gidermek isteyen İzmit Belediyesi, esnafın dükkân önlerindeki kaldırımlarda da ürünlerini teşhir edebileceğini açıkladı. 
 
İKİ BAYRAM ARASI
 
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve öncesindeki üç gün boyunca kapalı kalacak olan İzmit’teki dükkânlar 20 Mayıs 2020 tarihinden itibaren açılırken, işletme sahipleri sonraki üç gün boyunca dükkan önündeki kaldırımlarda ürünlerini teşhir edebilecek. Salgın nedeniyle oldukça zor günler geçiren esnafa adeta can suyu olacak uygulamayla, İzmit esnafı 20-21-22 Mayıs tarihlerinde biraz olsun nefes almış olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.