Ali Babacan önderliğinde kurulan DEVA Partisi'nde, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı konumunda olan Nihat Ergün ilimizde çok tanınan biridir. Derince'de ikamet eder ve AKP'de Kocaeli Milletvekili Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak da görev yapmıştır.
Kurucusu olduğu AKP'den istifa eden Ergün, artık ayyuka çıkan gayri ahlaki işler içerisinde olunmasını kastederek 'Orada bazı şeylerin düzeleceğine inansaydık, mücadelemize devam ederdik. Düzelmesi mümkün değil, zira dönülmez yollara girilmiş. Yakın gelecekte herkes bizim gördüğümüz gerçeklerinde farkına varacaktır' dedi.
Ergün'ün verdiği bilgiye göre Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmaları 18 ayrı bölgeye ayrıldı. Binlerce kişi de DEVA Partisi'nin yönetimlerinde görev almak için başvuruda bulundu. Bayrama kadar teşkilatlanma çalışmalarıyla ilgili kapsamlı bir rapor hazırlanarak Genel Merkeze sunulacak. Bayram sonrasında da teşkilatlarda yer alacak isimlerin görevlendirilip kamuoyuna ilan edilmesi sürecine girilecek.
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret






