BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP'nin güzel insanından vicdani çağrı

Halen AKP'nin Kocaeli İl yönetiminde görev alan, iş insanı Zeki Canşi saygın bir isimdir. Canşi bakın hangi konuda çağrı yaptı. 

29 Nisan 2020 03:27
AKP'nin güzel insanından vicdani çağrı

İşte Zeki Canşi'nin sosyal medya hesabından herkesle paylaştığı ve vicdani çağrı anlamına da gelen o mesajın içeriği: 
 
Hükumet, koronadan korunma tedbirleri kapsamında 20 yaş altı çocukların da sokağa çıkmasını yasakladı. Yasağı delmenin cezasını da bir miktar para ile belirlemişken, sırf para cezası öde(ye)memek için polisten kaçan 19 yaşındaki Suriyeli bir gencin kalbinden vurularak öldürülmesi kahredici olmuştur. 
 
Bir Müslüman olarak sanki o kurşun benim kalbime saplandı. Bu mübarek Ramazan ayında yüreğim cızzzt etti, kahr oldum.  Bunun cezası, o polisin sadece açığa alınması olmamalı, onunla yetinilmemelidir. Böylesi bir hukuk anlayışı, kamu vicdanını kurşunlar; en ağır bir şekilde cezalandırılması ise, kamu vicdanını rahatlatır. Bir insan ve bir Müslüman olarak beklentim bu yönde.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.