BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Berberler, bankacılar gibi çalışmak istiyor

İlimizdeki berber ve kuaförler bankacılar gibi çalışmak istiyor. 

17 Nisan 2020 01:19
Berberler, bankacılar gibi çalışmak istiyor

Kocaeli Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar meslektaşlarının zor durumda olduğunu belirterek hijyenik ortmda çalışmak için sağlık, içişleri ve çalışma bakanlığına başvurduklarını belirtti. Yavuz Doğar gazetemize yaptığı açıklamada berberler ve kuaförlerin birçoğunun işyeri kiralık, bu yüzden kiralarını ödeyemeyip zor duruma düştüler. Devletimiz sağolsun 3 ay boyunca 1.100 liralık ödenek verilecek ama halen ödenmedi. Esnafımızın kira zamanı geldi. Elektrik doğalgaz su faturaları geldi. meslektaşlarımıız çok zor durumdalar. 
 
Berberler ve Kuaförler Federasyonu olarak Sağlık, İçişleri ve Çalışma bakanlığına hgizmete belirli koşullarda devam etmek için başvurdu. Çeşitli hijyen tedbirleri alınarak, randevulu çalışarak ve az sayıda müşteri ile maske, siperlik, eldiven gibi koruyucular ile müşterilerimize hizmet vermek istiyoruz. Bankalar nasıl çalışıyorsa bizde öyle çalışmak istiyoruz dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.