BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Güzel insandan anlamlı sözler!

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Zeki Canşi AKP'li olarak bilinir. Lakin o hiç aklını, sağduyusunu, vicdanını ve iç barışını kaybetmedi. Helal olsun Zeki Canşi'ye.  

14 Nisan 2020 19:20
Güzel insandan anlamlı sözler!

Zeki Canşi'nin sosyal medya hesabından paylaştığı o mesajın içeriği şöyle: Millet olarak sevgide de, nefrette de ölçüyü kaçırıyoruz. Her iki halde de, sürü mantığından kurtulmamız ve mutedil olmamız lazım. 
 
Günü gelir platonik aşk ile aşık olduğumuz kimselere aynı şiddette nefret; nefret ettiğimiz kimselere de aynı derecede sevgi ve muhabbet beslemek durumunda kalabiliriz. 
 
Tarih, örnekleriyle doludur. Platonik aşkların sonu çoğu kez hüsran olmuştur. Hem sonra sevgi ve nefret Allah rızasına dayanmalı, dışındaki sevgi ve neftetler her daim tersyüz olmaya mahkumdur.
Hele ki, menfaatlere dayalı sevgi ve nefretler, menfaatlerin bitimiyle anında saf değiştiriyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.