BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Belediyedeki Atatürk düşmanının yaptığına bakın!

Körfez Belediyesi'nde bir Atatürk düşmanı var. Hangi birimde mi? Mezarlıklar Müdürlüğü'nde. 

13 Nisan 2020 10:57
Belediyedeki Atatürk düşmanının yaptığına bakın!

Körfez Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin'in daha önce kamyon şoförü olan akrabası Mustafa Çelebi, Mezarlık Sorumlusu olarak atanmıştı. Mustafa Çelebi Mezarlıklar Müdürlüğü odasında yer alan Atatürk'ün fotoğrafını yukarıdan indirdi ve yerine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını astı. 
 
Atatürk'ün fotoğrafını da daha aşağıdaki bir noktaya astı. Bu durumu görenler çok rahatsız oldu. Bir Belediyede Atatürk düşmanının ne işi var? Böyle kişilere neden görev veriliyor? Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün bu Atatürk düşmanının yaptıklarından haberi var mı? 
 
İsmail Baran döneminde Yüzme Havuzu Müdürüyken görevden alınan Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin'in yeni görevi Atatürk düşmanlarına belediyede görev vermek midir? Eğer öyleyse bunu açıklasın da bütün Atatürk düşmanları Körfez Belediyesi'nde işbaşı yapsın. Zekeriya Çetin'in Körfez Belediyesi'nin adını Atatürk düşmanı bir belediye olarak tarihe yazdırma gibi bir gayreti de mi var?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.