BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Rezil corona iftirası

2020'nin başında Türkiye ile Yunanistan sınırında yaşanan mülteci krizi ile ilgili rezil bir iddia Yunan medyasından geldi... Yunan gazetesi Ekathimerini bir "kaynağa" dayandırdığı haberinde, "Türkler Covid-19 hastası olan mültecileri Yunanistan'a göndermeyi planlıyor" ifadesini kullandı. 

12 Nisan 2020 23:37
Rezil corona iftirası

Çok değil sadece birkaç ay önce Türkiye-Yunanistan sınırında insani dramın yaşandığı mülteci krizi ile ilgili şeytanın aklına bile gelmeyecek bir iddiayı Yunan kaynaklar ortaya attı…
 
Yunanistan’ın çok okunan gazetelerinden Kathimerini’nin İngilizce edisyonu olan Ekathimerini’de yer alan haberde, bazı kaynaklar mülteci sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gazetenin ismini açıklamadığı fakat “güvenilir” olarak adlettiği kaynaklar, Türk makamların Covid-19 olan mültecileri özellikle Yunanistan’a gönderme planı içerisinde olduğunu söyledi.
 
Gazeteye konuşan kaynaklar, “Bu mülteciler ki birçoğu Pazarkule’de, mülteci kamplarından toplanıp sınıra gönderildi” iddiasında bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.