BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vatandaşa ekmek dağıtılıyor

İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma yasağı olan illerde ekmek dağıtımının başta fırınların kendi araç ve personeli olmak üzere Vefa Sosyal Destek Grubu vasıtasıyla başladığını duyurdu. Evleri fırınlara yakın olan vatandaşlarda ekmek almak için fırına gidebiliyor. 

11 Nisan 2020 10:11
Vatandaşa ekmek dağıtılıyor

Coronavirüs tedbirleri kapsamında 31 ilde getirilen 2 günlük sokağa çıkma yasağının ardından İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında evlere ekmek dağıtımının başladığı duyuruldu.
 
Bakanlık, açıklamasında sokağa çıkma yasağı olan illerde ekmek dağıtımının başta fırınların kendi araç ve personeli olmak üzere Vefa Sosyal Destek Grubu vasıtasıyla başladığını belirtti. Ayrıca evleri fırınlara yakın olan vatandaşların ekmek almak için fırına gitmeleri de problem edilmeyecek.
 
'EKMEK VATANDAŞIN KAPISINA GÖTÜRÜLECEK'
 
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı, sokağa çıkma yasağı sürecinde fırınların çalışacağını belirterek, "Ekmek vatandaşların kapılarına kadar götürülüp verilecek, satış yapılacak." diye konuşmuştu. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise "Başta fırınların kendi araç ve personeli olmak üzere, Vefa Sosyal Destek Grubu vasıtasıyla vatandaşlara ekmek ulaştırılacaktır" denilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.