BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Neden fakir fukaranın ekmeği ile oynuyorsun?

CHP’li Muharrem İnce, sosyal medya hesabı üzerinden, yeni tip koronavirüs krizinden olumsuz etkilenen yurttaşlar için yardım toplayan CHP'li belediyelere tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi... 

02 Nisan 2020 11:41
Neden fakir fukaranın ekmeği ile oynuyorsun?

CHP’li Muharrem İnce, sosyal medya hesabı üzerinden, yeni tip koronavirüs krizinden olumsuz etkilenen yurttaşlar için yardım toplayan CHP'li belediyelere tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi.
 
Yardım kampanyası başlatan belediyelere tepki göstererek, “Devlet içinde devlet olmaz” ifadelerini kullanan Erdoğan’a sosyal medya üzerinden yayımladığı video ile seslenen İnce, şunları söyledi;
 
“Belediyeler yardım kampanyası düzenleyemez diyorsun. Devlet içinde devlet olmaz diyorsun. Ya insanlar sana güverniyorsa. Milyonlarca insan sana güvenmiyor ve belediyelere bağışta bulunmak istiyor.

Deprem vergilerinin nereye harcandığının hesabını vermemişsin, 15 Temmuz'dan sonra yapılan bağışları hak sahiplerine ödememişsin. Sana güvenmeyip belediyeler üzerinden yardım yapmak isteyen insanlara niye engel oluyorsun? Neden fakir fukaranın ekmeği ile oynuyorsun?

2. Dünya savaşı sırasında İsmet Paşa karne ile ekmek dağıttı dedin. Ama insanlara iban dağıtıyorsun. İnsanlar seni 100 yıl unutmayacak fakir fukarayı aç bıraktığın için.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.