BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Büyük devlet böyle olur!

Almanya’nın Berlin şehrinde plak dükkanı bulunan Erbatur Çavuşoğlu isimli vatandaş korona virüs nedeniyle 15 gündür kepenklerin kapalı olduğunu fakat Almanya devletine yaptığı başvuru sonrası hesabına mağdur olmaması için 5 bin Euro yatırılacağını anlattı. 

31 Mart 2020 20:44
Büyük devlet böyle olur!

Korona virüs salgını nedeniyle birçok ülke vatandaşlarının mağdur olmaması için destek paketleri açıkladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan ise “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” isimli bağış kampanyası başlattı. Tepkilere neden olan bağış kampanyasının ardından Almanya’da yaşayan bir Türkün sosyal medya paylaşımı çok konuşuldu.
 
"5 BİN EURO YATIRILACAK"
 
Berlin’den “Lefter Records” isimli plak dükkanı bulunan Erbatur Çavuşoğlu, salgın nedeniyle dükkanının 15 gündür kapalı olduğunu belirtti. Çavuşoğlu, küçük işletmeleri destekleme fonuna online başvuruda bulunduğunu, ardından 3 gün içinde Almanya devleti tarafından hesabına 5 bin Euro yatırılacağının haberi verildiğini anlattı. Kaynak: Almanya'da yaşayan Türk esnaf anlattı: "5 bin Euro yatırılacak" 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.