BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Algıya bakın algıya! 1 milyon lira istedi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı. Neden mi? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken sarf ettiği sözlerle karşılık vermiş olmasından. AKP'lilerin neredeyse her sözleri hakaret, fakat CHP'liler dava açmıyor. Algı nedir bilmiyorlar da ondan! 

05 Mart 2020 20:14
Algıya bakın algıya! 1 milyon lira istedi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı. Erdoğan, Özkoç için suç duyurusunda da bulundu.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik hadsiz ve edepsiz açıklamaları nedeniyle, Engin Özkoç aleyhine 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtık. Ayrıca 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan suç duyurusunda bulunduk" dedi.

CHP'Lİ ÖZKOÇ’TAN ESPRİLİ YANIT!

Açılan dava ile ilgili sosyal medya adresinden açıklama yapan Özkoç, "TÜİK enflasyon sepetine “Cumhurbaşkanına muhalefet etmek” kalemini de eklesin çünkü giderek bedeli ağırlaşıyor" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.