BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gazeteci Nazım Çelik’e ödül

Poteger Taşına veda adlı romanın yazarı Araştırmacı-gazeteci-Yazar Nazım Çelik “Sandıktaki Fotoğraflar Unutulmayan Göç Hatıraları” yarışmasında yayınlanmaya layık bulunan eserin plaketini Ankara YTB Genel Merkezi’nde aldı.  

27 Şubat 2020 13:21
Gazeteci Nazım Çelik’e ödül

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Yabancı Topluluklar Başkanlığın açmış olduğu “Sandıktaki Fotoğraflar Unutulmayan Göç Hatıraları” ödül töreninde Kocaelili gazetecisi Nazım Çelik’in göç hikayesi ve göç fotoğrafı 27 öykünün yer aldığı 90 sayfalık “Sandıktaki Fotoğraflar” adlı bir kitapta toplandı. 
 
Resim sergisi ve ödül töreni açılışında konuşan YTB Başkan Abdullah Eren Başkanlığın, Türk vatandaş, soydaş ve topluluklarının tarih ve kültürel envanterini ortaya çıkarmayı amaçladığını belirtti.

Yurt dışındaki Türk vatandaşları ve soydaşlarının göç hatıraları ve en değerli hikayelerinden oluşan "Sandıktaki Fotoğraflar Unutulmayan Göç Hatıraları” Sergisinde YTB Başkanı Abdullah Eren kazananlara ödüllerini ve plaketlerini taktim edip,  davetlilerle birlikte sergideki fotoğrafları gezerek inceledi. 
 
TRT AVAZ ve KANAL D’nin de röportaj yaptığı Nazım Çelik’in eserin yer aldığı kitap ve göç  fotoğrafları  YTB Genel Merkezi Sergi Salonunda 26 Mart'a kadar gezilebilecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.