Türkiye'ye komşu olan İran’da corona virüsü nedeniyle 8 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine sınır kapıları kapatıldı. Bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şunları söyledi:
* 32 ülkede toplam corona virüs vakası sayısı 80 bine yaklaştı. Salgını ülkemizden uzak tutmayı başardık. Hastalığın İran’da görülmesi bizler için alarm anlamına geliyor. Bizzat İran Sağlık Bakanı’yla görüştüğümüzü söylemiştim.
* Sayın Cumhurbaşkanımız konuyu yakından takip etmektedir. Bugün itibariyle İran’da vaka sayısı 43 ölü sayısı 8 olarak tespit edildi. İran’la üç sınır kapımız bulunuyor. Ayrıca Iğdır’da Nahcıvan’la Dilucu sınır kapısı bulunuyor. Tedbir amaçlı olarak tüm sınır kapıları geçici olarak kapatıldı.
* Kara ve demiryolu geçişleri saat 17.00, tüm uçuşlar ise tek taraflı ve geçici olarak saat 20.00 itibariyle durduruldu.
Herkes memleketinde yaşasa Kocaeli nüfusu ne kadar olurdu?
3. Kapanca Festivali böyle başladı
Dilovası Belediyesi’nin yeni hizmet binasında sona yaklaşılıyor
Geleceğin kadın girişimcileri Gebze’de ödüllendirildi




