BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Cihan Hastanesi'ne yeni hekim!

7 yıldır sağlık alanındaki yatırımlarıyla adından söz ettiren Cihan Hastanesi, bünyesine yeni bir hekim daha kattı. Kulak burun boğaz uzmanı Op. Dr. Mehmet Hakan Görgülü, artık Cihan Hastanesi’nde. 

21 Şubat 2020 01:08
Cihan Hastanesi'ne yeni hekim!

CİHAN HASTANESİ 
 
7 yıldır Kocaelililere sağlık anlamında hizmet veren ve çıtasını her geçen gün artırarak devam eden Cihan Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Hasta yoğunluğuna bağlı olarak hiçbir vatandaşı mağdur etmemek adına Cihan Hastanesi Kulak Burun Boğaz Polikliniği’nde Op. Dr. Mehmet Hakan Görgülü hasta kabulüne başladı. Cihan Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Uzmanları Op. Dr. Çağdaş Öztürk ve Op. Dr. İsmail Kuru ile birlikte Op. Dr. Görgülü de hafta içi her gün 09:00 – 18:00 ve Cumartesi günleri ise 09:00 – 14:00 arasında hasta kabul edecek. 
 
KULAK BURUN BOĞAZ
 
Kulak Burun Boğaz Bölümü’nde; kulak ameliyatları, kulak zarına tüp takılması ameliyatları, kulak zarı deliği ameliyatları, boyun ameliyatları, Ses teli ve nodül polip operasyonları, geniz eti, bademcik, yumuşak damak ve küçük dil operasyonları, horlama ameliyatları, kronik sinüzit ve burun eti ameliyatlarının yanı sıra burun estetiği ameliyatları da yapılıyor. 
 
OP.DR. MEHMET HAKAN GÖRGÜLÜ KİMDİR?
 
1981 yılında Konya’da doğan Görgülü, ilk ve orta eğitimini Konya’da tamamladıktan sonra, lise eğitimine Bursa Işıklar Askeri Lisesi’nde devam etmiştir. Tıp Fakültesi eğitimine Kocaeli Üniversitesi’nde başlayıp 2006 yılında mezun olarak Tıp Doktoru unvanını almıştır. 2006 – 2009 yılları arasında Konya Kulu Devlet Hastanesi’nde Pratisyen hekim olarak çalışmış, ardından Konya Eğ.ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalında uzmanlık eğitimi alarak 2014 Yılında Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak Bartın Devlet Hastanesi’nde çalışmaya başlamıştır. 2014 yılından bu yana Bartın’da görev yapan Dr. Görgülü, şubat ayı itibariyle Cihan Hastanesi kadrosuna dahil olmuştur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.