BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti'den SP'li Gökmen'e cevap

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Gökmen, İYİ Parti İzmit İlçe kongresine katılmış ve sonrasında 'İYİ Parti tabela partisi olur' şeklindeki sözlerle eleştirmişti. İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, Ahmet Gökmen'e cevap verdi. 

17 Şubat 2020 13:17
İYİ Parti'den SP'li Gökmen'e cevap

İşte o açıklamanın içeriği: 

Öncelikle kongremize temsilcilerini gönderip bizi onere eden tüm partilerimize ve Sivil Toplum Kuruluşları'na teşekkür ederim. 
 
Biz parti olarak her türlü eleştiriye ve katkıya açık olmakla birlikte yapılan haksız ithamlara da her türlü cevabı çekinmeden verecek anlayışa sahibiz.
 
Bir cemiyete giderek, gelecek ile alakalı kehanetlerde bulunan Saadet Partisi ilçe başkan yardımcısı Sn. Ahmet Gökmen’in yazısını büyük bir üzüntü içerisinde okudum.
 
Öncelikle Ahmet bey'i Türk adet ve göreneklerinde misafirliğin kurallarını öğrenmeye davet ediyorum. Necip milletimizin görgü kurallarında nezaket olmazsa olmazdır. Gittiğin bir cemiyette gördüğün aksaklıkları ev sahibine usulünce söylemek Türk milletinin görgü kurallarındandır. Kaldı ki; 15.02.2020 tarihinde yapmış olduğumuz ilçe kongremizde bazı aksaklıklar yaşansa da tek adaylı olmasına rağmen %72 katılım ile başarılı bir kongre gerçekleştirilmiştir. 
 
Yazısının ilerleyen bölümlerinde kehanetlerden eleştiriye geçerek siyaset yaptığını zanneden Ahmet bey'e nacizane tavsiyede bulunayım. Öğrenmelisiniz ki, İYİ Parti'nin tüm yetkilileri Genel başkanımızın bölgesinde onu temsil ettiklerinin şuurundadırlar. Tabi ki İlçe başkanımız ona yakışır bir şekilde konuşacaktı, başka ne bekliyordunuz? Ayrıca, prompterın sizi neden bu kadar rahatsız ettiğini de anlamadım. 
 
Şunu çok iyi bilmenizi isterim ki, biz İYİ parti olarak Atatürk ilkelerine bağlı, kurucu değerlere sahip çıkan, parlamenter sistemden yana tavır alan tamamen milli bir yapıya sahip siyasi partiyiz. Atatürk vurgusunu fazla yapmamızdan (keşke daha fazla yapsaydık) bu kadar rahatsız olarak, siyasetçi kimliğinizin nasıl bir zihniyete sahip olduğunu kamuoyu önünde sergilemiş oldunuz.
 
Yazınızın bir bölümünde doğru söylemişsiniz. Tabi ki İYİ parti bir geçiş partisidir. Türk Devletinin ve Türk Milletinin içerisinde bulunduğu zor durumdan, adaletli, hak ve hukukun üstün olduğu güçlü bir Türk Devletine mutlu geçişin partisidir.
 
Hayret ettiğim bir başka nokta ise eleştireceğim derken ne dediğinizden bihaber bizleri milli olmamakla itham ettiğiniz satırlar; bakınız Ahmet bey, İYİ Parti necip milletimizin her kesimini eşit görerek herkese kucak açmış bir partidir. Devletin bütünlüğüne inanan, Atatürk ilkelerine bağlı kurucu değerlere sahip, her konuda vatan meselesi şuurunda olan ve milletimizin her kesiminden insanların partimizde bir araya gelmesi bizim tamamen milli olduğumuzun göstergesidir.
 
Evet doğrudur, Millet İttifakı olarak ortağımız CHP ile beraber talan düzenine esir edilmiş belediyeyi bir partiye değil, milletimize hizmet etsin diye kazanmak için çalıştık. Milletimizin desteği, ALLAH'ın takdiri ile kazandık. Bu niye bu kadar zorunuza gitti anlamadım.

Şunu da bilmenizi isterim; İYİ Parti'yi AKP'den ayıran en bariz özelliklerden birisi tek adamlık ucube yönetime karşı olmamız ve her konuda öncelikle vatanımızı ve milletimizi düşünmemizdir.
 
ALLAH ömür verirse bu memlekette İYİ Parti Genel başkanımız Sn. Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı olarak gördüğümüz gün tezlerinizin nasıl çürüdüğünü hep birlikte göreceğiz. 

Alınmaca darılmaca yok, size davet edildiğiniz bir cemiyetin yapısını, fikrini, değerlerini araştırmanızı, rahatsızlık duyacağınız davetlere katılmamanızı tavsiye ederim. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.