İşte o açıklamanın içeriği: Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin çöplerini bertaraf edecek ve depolayacak bir alanı uzun zamandır bulamadı. Çok önceden İlimtepe bölgesini ortaya attılar halk karşı çıkınca rotayı Umuttepe’ye yönelttiler oraya da yöre halkı ve Akademik odalar karşı çıkınca bu sefer de rotayı Kandıra bölgesine çevirdiler.
Kuvvetle muhtemeldir ki halkın büyük tepkisi karşısında oradan da vazgeçeceklerdir. Bu kadar beceriksiz, ehliyetsiz, işbilmez bir belediye yönetimi nasıl olur gerçekten anlayamıyorum . Sürece bilimi, halkı ve ortak aklı katmazsanız işte böyle sonuçlarla karşılaşırsınız.
Oysaki konuyla ilgili geniş katılımlı çaliştaylar yapılsaydı ve süreç halkla beraber yürütülseydi bugün bu sonuçlar olmazdı. En doğru yere bu çöp fabrikası çoktan yapılırdı ve Kocaeli’nin de bu acil ihtiyacı giderilmiş olurdu.
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi





