.jpg)
18 Ocak 2020 00:44
1208 üyesi bulunan İzmit İlçe Teşkilatı'n da, 420 delege başvurusunun yapıldığı 11 mahalleden seçilecek 200 delege için 443 üyenin oy kullanma hakkı vardı.
.jpg)
.jpg)
Sabah saatlerinde İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz delege seçimleri için oylarını kullandılar.
İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz yaptığı açıklamada "Demokrasi şölenimizin ilk etabını delege seçimleriyle başlattık. Hem delege olmak için yapılan başvuranların hem de oy kullanmak için gelen üyelerimizin yoğunluğu bizi çok mutlu ediyor. Kardeşlik havası içinde gerçekleştirdiğimiz bu seçimin adaylarımıza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
İYİ Parti Genel Başkan Vekili ve Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan' da İzmit İlçe Başkanlığı'na gelerek Başkan Pelin Coştur Filiz'i makamında ziyaret etti ve seçimler için teşkilata başarılar diledi.
Körfez’de de BTP’liler pazarda üyelik standı açtı
Binlerce takipçisi olan hesaplara erişim engeli
Başkan Gökçe’den araç tanıtım töreninde sosyal belediyecilik vurgusu
Potanın Kocaeli’deki tanınmış ismi Sinan Us hayatını kaybetti





