BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet AKP'lileri utandıramadı!

İzmit'i kaybetmeyi hazmedemeyen ve her fırsatta sözlü olarak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e saldıran AKP'liler sözleşmeli memurların işten çıkarılması ilgili Başkan Hürriyet'i karalamak isterken mahcup duruma düştüler ama tereyağı gibi üste çıkmaya da çalıştılar. 

07 Ocak 2020 20:15
Başkan Hürriyet AKP'lileri utandıramadı!

Başkan Hürriyet meclis toplantısında işten çıkarılan personellerin seçime 1-2 gün kala sözleşmeli memur yapıldığını belgelerle ortaya koydu. Miletvekili ve belediye başkanlarının yakınlarının maaşlarını yükseltmek için sözleşmeli memur yapıldıklarının örneklerle altını çizdi.
 
'Bu mu adalet?' dedi. Başkan Hürriyet işten çıkarılan sözleşmeli memurlar isterlerse Bekaş'da çalışabilir. Bu teklifimiz hala geçerli' dedi. Hürriyet partizanca davranmadıklarını sözleşmeli memur konumundaki eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice'nin yeğeninin işine devam ettiğini ve çalışmasından memnun olduklarını da söyledi.

Başkan Hürriyet'in sözlerinden sonra AKP'lilerin özeleştiri yapmaktan uzak bir tutum sergiledikleri gözlendi. AKP'liler Başkan Hürriyet'in ortaya koyduğu gerçekleri görmezlikten gelip farklı konulara girdi. Tansiyon bir kez daha yükselince Hürriyet oturuma yine ara verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.