BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölkent sitelerini köpekler işgal etti!

İzmit Çayırköy mahallesinde bulunan Gölkent sitesi sakinleri, çevrede başıboş gezen sokak köpeklerinden dolayı tedirginler. 

03 Ocak 2020 05:18
Gölkent sitelerini köpekler işgal etti!

Belediye ve ilgili kuruluşların, konuya acil çözüm bulmalarını isteyen vatandaşlar, köpeklerin genel olarak uysal olduğunu,  toplu halde gezdiklerinde ise içgüdüsel olarak insanlara saldırdıklarını bu nedenle çevreye korku ve rahatsızlık verdiklerini belirtiyor. 
 
Vatandaşlar oluşabilecek bir köpek saldırısı sonrasında telafi edilemez durumların ortaya çıkmaması için önlem alınması konusunda yetkilileri uyardı.
 
Site yönetimi ve muhtarlığa defalarca başvuru yapmalarına rağmen sorunun çözülemediğini söyleyen vatandaşlar özellikle çocuk ve kadınların korkudan, günlük ihtiyaçları için market vb yerlere bile gidemediklerini, konunun hayvanlarıda mağdur etmeden acilen çözüme kavuşturulması gerektiğini belirttiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.